Afbouw & Bouw

Wij Personeelsdiensten biedt u snel toegang tot kandidaten in de bouw en afbouw, bijvoorbeeld tegelzetters, timmermannen, stukadoors, metselaars, plafond monteurs, etc. Wij bieden zowel vakmannen als leerlingen aan en kunnen ze voorzien van vervoer gevuld met (elektrisch) gereedschap indien gewenst.

Vak personeel

Ben jij een vakman en op zoek naar een baan in de bouw of afbouw? Wij hebben veel mooie langdurige en uitdagende opdrachten van toonaangevende klanten.

Leerling

Wil jij graag een vak leren in de bouw en afbouw maar heb je nog geen diploma of ervaring? Geen enkel probleem, ook dan kunnen wij je aan een baan helpen. Wij bieden opleidingen en werken tijdens het leren. Dit wordt opgevolgd door een contract van ons of de opdrachtgever!

Al langere tijd ben ik met veel plezier aan het werk voor Remon als wand- en plafond monteur, auto, gereedschap, projecten, alles is altijd geregeld!

L. Rosman
Bert Bruntink
Bert BruntinkAccountmanager
Bert bemiddeld met veel enthousiasme kandidaten naar hun baan. Bert is een echte doorzetter, staat altijd voor de kandidaat klaar en is altijd op de bouw.

Banen in de Afbouw & Bouw