law_6-compressor

Met eerlijk zaken doen is the sky the limit.

Wij Personeelsdiensten is in 2014 opgericht met de gedachte dat personeel bemiddelen beter kan. Wij geloven in eerlijk en direct communiceren naar alle stakeholders. Voor opdrachtgevers betekent dit een juiste selectie procedure. Doordat onze account managers een achtergrond hebben in de betreffende branche stelt hij of zij de juiste vragen, stelt een juist profiel op en maakt vervolgens een selectie. Het resultaat van de selectie zal eerlijk gedeeld worden met de opdrachtgever. Wij beloven geen topper als de betreffende kandidaat nog nooit voor ons gewerkt heeft! Voor kandidaten betekent eerlijk zaken doen een juiste inschaling van het CAO, persoonlijke begeleiding en geen valse beloftes over de duur van werkzaamheden.

Wij geloven dat vasthouden aan onze visie, naast onze fantastische collega’s, verantwoordelijk is voor de stormachtige groei die wij mee hebben mogen maken. In 2014 waren wij actief in de bouw, afbouw, installatietechniek en schilder branche, een jaar later hebben wij uitgebreid naar sloopwerkzaamheden, civiele techniek en de GWW sector. Deze groei hebben wij vast weten te houden en in 2016 hebben wij onze activiteiten uitgebreid met de administratieve en secretariële, financiële en IT industrie. In drie jaar tijd hebben wij meer dan 200 klanten mogen bedienen en meer dan 1.000 kandidaten bemiddelt, getallen waar wij super trots op zijn!

ONZE KLANTEN

 

Logo-Breman-Dakdekkers

tauw_logo

logo_feenstra_scherp

pol-infra-logo

ONS TEAM

DENNIS MIDDELBURG

DIRECTEUR

Dennis heeft Wij Personeelsdiensten opgericht omdat hij vindt dat uitzenden beter, duidelijker en leuker kan!

ANGELO JONKERS

COMMERCIEEL & IT MANAGER

Angelo draagt samen met Dennis zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van de groeistrategie van Wij Personeelsdiensten.

BERT BRUNTINK

ACCOUNTMANAGER

Bert wint en bindt zowel klant als medewerker met zijn unieke werk mentaliteit, gedrevenheid en oplossingsgerichtheid.

REMON BARTELS

ACCOUNTMANAGER

Remon wint vertrouwen van zowel klant als opdrachtgever met zijn oprechtheid en duidelijke communicatie.

TAMIRA DE RIDDER

SECRETARESSE

Onze vrolijke Tamira houdt het hele kantoor draaiende en ondersteunt iedereen op elk vlak.

MATHIJS VISSER

MANAGER METAAL & TECHNIEK

Mathijs weet met zijn passie voor metaal en techniek iedereen enthousiast te maken!