Sollicitatieproces.

Je solliciteert bij ons of wij vinden jou, maar wat gebeurt er dan? Je zult als eerst een simpel intake gesprek met een recruiter hebben. Het doel van dit gesprek is alle gegevens op een rijtje krijgen. Zie het als een formulier dat compleet ingevuld moet worden. Dit gebeurt binnen 1 werkdag na jouw sollicitatie.

De tweede stap is een gesprek met de betreffende account manager. Hij weet alles van jouw werk en van jouw branche. In een 1 op 1 gesprek (kan zowel op ons kantoor als telefonisch) zal hij jou vragen stellen om je vak inhoudelijke kennis te kunnen beoordelen. Uit deze beoordeling komen mogelijke functies rollen die met jou doorgenomen zullen worden. De accountmanager zal een selectie van klanten voor jou maken waar hij jou gaat voorstellen.

De derde stap is het voorstelproces. Als één of meerdere klanten interesse in jouw profiel hebben zal de account manager jou bellen en met jou overleggen wat je er van vindt. Dit is ook het moment waarbij jouw salaris uitgelegd wordt. Dit is geen onderhandelingsproces zoals bij veel uitzendbureau’s wel is. Wij geven je geen minimumloon, veranderen niet je functie. Je krijgt bij ons wat je hoort te verdienen volgens de juiste CAO. Dat betekent dus dat er niet gesjoemeld wordt met loonstrookjes, functies niet stiekem veranderd worden. Wij willen jouw werkgever zijn waar jij op kunt bouwen.

Wist jij dat…

  • Jij bij ons na een maand werken werkkleding krijgt?
  • Je bij ons een wekelijkse gereedschapsvergoeding krijgt voor je handgereedschap?
  • Wij 1 jaar en vaste contracten geven?
  • Je bij een 1 jaar contract een spik splinter nieuwe Volkswagen Caddy vol met gereedschap krijgt?

Werken en de toekomst.

Je bent aan het werk namens Wij Personeelsdiensten en je hebt het hartstikke naar je zin, wat nu? Wij zijn niet op zoek naar tijdelijke werknemers om snel een klusje te klaren. Wij zijn op zoek naar vakspecialisten en professionals en willen samen de toekomst in. Hierom hebben wij een persoonlijke ontwikkelingsplan wat wij “De weg naar de toekomst” noemen. Met deze aanpak kijken wij hoe wij samen met jou het meeste uit jezelf kan halen.

Jouw carrière. Onze inzet.

JOIN ONS TEAM. SOLLICITEER NU.

NAAM

EMAIL

FUNCTIE

MOTIVATIE

CV