WAT WIJ DOEN

UITZENDEN

DETACHEREN

WERVING & SELECTIE

PAYROLLING

COLLEGIAAL IN- EN UITLEEN

Hoe werkt het?

Werving en selectie is het zoeken van de juiste medewerk(st)er op de door u beschikbaar gestelde werkplek. Vaak is het moeilijk voor organisaties om een bepaalde functie gevuld te krijgen. Het kost vaak onevenredig veel tijd en torenhoge advertentiekosten om een juiste medewerk(st)er te vinden. (als de medewerk(st)er al gevonden wordt, wat helaas vaak niet het geval is). U kunt uzelf en uw organisatie een hoop tijd en kosten besparen door uw zoektocht bij Wij Personeelsdiensten neer te leggen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste vakman/vakvrouw en beschikken over zoeksystemen die voor u gezien de kosten niet rendabel zijn. Indien wij een geschikte kandidaat gevonden hebben gaan wij hiermee in gesprek. Pas als dit gesprek positief is verlopen zullen wij de kandidaat aan u voorstellen.

Voordelen:

  • Het kost u geen tijd, want Wij Personeelsdiensten gaat voor u zoeken.
  • Het bespaart u hoge advertentiekosten.
  • U maakt indirect gebruik van efficiënte en kostbare systemen door uw aanvraag bij Wij Personeelsdiensten neer te leggen, waardoor uw zoekopdracht over het algemeen veel meer succes heeft dan een advertentie.
  • U betaalt pas als de geschikte kandidaat gevonden is. Geen geschikte kandidaat, geen betaling.
  • Het bespaart u eindeloze sollicitatiegesprekken omdat wij de voorselectie al voor u hebben gedaan en wij u geen kandidaten voorstellen die niet aan het profiel voldoen.

Nadelen:

  • In tegenstelling tot een uitzending bent u, indien een juiste kandidaat geplaatst is, verplicht deze minimaal 1040 uur via Wij personeelsdiensten in te lenen. U kunt deze medewerker niet na een maand opzeggen maar moet hem of haar minimaal een half jaar afnemen via ons. Een andere optie is dat u de kandidaat direct overneemt in eigen dienstbetrekking tegen een overname fee. (in principe hanteren wij een omrekenfactor die afhankelijk is van de branche waarin u zich bevindt over het afgesproken bruto uurloon x 1040 uur).