WAT WIJ DOEN

UITZENDEN

DETACHEREN

WERVING & SELECTIE

PAYROLLING

COLLEGIAAL IN- EN UITLEEN

Hoe werkt het?

U neemt met een van de medewerk(st)ers van Wij Personeelsdiensten precies door wat uw behoefte is. De medewerk(st)ers gaat in ons uitgebreide bestand op zoek naar de beste match op uw aanvraag en proberen uw opdracht zo goed mogelijk in te vullen. U maakt gebruik van ons uitgebreide personeelsbestand en kunt zo dus snel een arbeidsplek opvullen. U geeft aan waar de medewerk(st)er zich moet melden en wisselt de verdere belangrijke informatie met ons uit. Wij Personeelsdiensten regelt hier na de rest voor u!

Voordelen:

  • U kunt zeer snel schakelen. Er hoeft geen lange zoekactie of wervingsactie gestart te worden want u maakt gebruik van ons opgebouwde uitzendkrachtenbestand. Dus vrijdag een zieke medewerker? Dan zorgen wij er voor dat er maandag een goede vervanger van Wij Personeelsdiensten staat.
  • U heeft maar een opzeg termijn van 1 week! (i.v.m. het doorplannen van de uitzendkracht en of het annuleren van een eventueel gereserveerd onderdak adres.)

Nadelen:

  • Voor zowel u als de uitzendkracht gelden delfde vrijheden betreffende de opzegperiode. Hoewel het weinig voorkomt en een uitzendkracht niet snel zijn werkzaamheden staakt is het van belang te weten dat ook een uitzendkracht een opzegtermijn van 1 week heeft. Wilt u dit niet en heeft u een project voor een langere periode waarbij u zeker wilt zijn dat gedurende dit project dezelfde uitzendkracht voor u werkt dan is wellicht het detacheren meer iets voor u.